Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Tancar
Inici >> Concurs Bíblic 2018 - 2019 >> Bases 2n Taller Bíblic
Cercar a la nostra Web:

Bases 2n Taller Bíblic

PRESENTACIÓ 

El Grup AVANT de Terrassa, de la Federació de Cristians de Catalunya, convoca el 2n TALLER BÍBLIC, dins del Concurs Bíblic de Catalunya del curs 2018-2019.


CATEGORIES

S'estableixen tres nivells de participació:

Nivell A - Participants fins a 4t d'ESO
Nivell B - Participants de Batxillerat i Cicles Formatius
Nivell C - Participants Universitaris
 

BASES

  • TALLER BÍBLIC a concurs PARÀBOLA DEL BON SAMARITÀ (Lc 10,25-37)
    "Em faig protagonista d'una història de compassió i d'amor al proïsme"
  • Implica que un grup de participants, sota la direcció/coordinació d'un facilitador/a, ha portat a terme aquest Taller Bíblic, seguint totes les seves pautes d'execució, i que el vol presentar a concurs.
  • El facilitador/a del Taller Bíblic presentarà a concurs un recull del Taller realitzat adjuntant les butlletes "LES MEVES CONCLUSIONS" de cadascun dels components del grup que ha participat en el Taller i la "Fitxa de presentació a concurs del Taller Bíblic" emplenada. 
  • El jurat premiará els millors reculls presentats de cada categoria. Es premiará el grup i és per això que demanem que cada Taller Bíblic s'assigni un nom que el representi.
  • Es concediran 3 premis per a cadascun dels nivells de participació.
  • La participació en el concurs comporta l'acceptació d'aquestes bases i les disposicions que, si escau, pugui emetre el Jurat.
  • Es pot trobar tota la documentació necessària del Taller Bíblic en el nostre web, a l'apartat "TALLER BÍBLIC".