Inici >> Grup Avant ∙ Presentaciˇ
Cercar a la nostra Web:
Grup Avant de la Federaciˇ de Cristians de Catalunya - Presentaciˇ


A l'any 1931 Mn. Albert Bonet fundà a Barcelona la Federació de Joves Cristians de Catalunya. Posteriorment el Dr. Pere Tarrés en fou un gran propagandista.

A l'any 1932 s'inicià a Terrassa la Federació de Joves Cristians de Catalunya "Grup Avant". Fou a la Parròquia del Sant Esperit i amb el Sr. Josep Marcet i Vidal com a president i el pare Joan Profitós, Sch, com a consiliari.

A la mateixa ciutat de Terrassa també es fundaren els grups "Santa Maria" (1933) i "Irineu" (1934). A partir del 1976 i amb les repercussions de la guerra, hi va haver la repesca del "Grup Avant" amb la fusió dels altres.

Actualment l'esmentat grup té un ampli reconeixement tan a nivell local com a Catalunya. El president és el Sr. Jaume Vernet Torredemer, el vice-president i responsable del Concurs Bíblic de Catalunya el Sr. Pere Casas Sancermi i el consiliari Mn. Fidel Catalán.

Les activitats de més rellevància en el nostre grup són: Cercles d'estudi (Aprofundiment en grup de la Paraula de Déu); Organització del Concurs Bíblic de Catalunya; participació a "Cristians per Terrassa" (Activitat ecumèrica); organització de conferències i amb col.laboració amb les parròquies, la Romeria a Montserrat del Arxiprestat de Terrassa; suport als Professors/es de Religió; reunions de treball, activitats formatives i lúdiques amb els associats.